Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Inspirerende en verdiepende trainingen
voor iedereen die met kinderen werkt

Thema: Passend onderwijs voor beelddenkers

De training 'Beelddenken (Ik leer anders)' is er op gericht om leerproblemen bij beelddenkende kinderen succesvol aan te pakken. Het is een praktische training waarin je aan de slag gaat met de methode 'ik leer anders' en veel tips krijgt. Na de training kun je meteen aan de slag  om een kind te ondersteunen of een leerachterstand weg te werken.

Thema: Sociale vaardigheden en gedrag

In de trainingen 'Niet durven? Toch doen! en 'Van Stress Kids naar Happy Kids' leer je hoe je kinderen effectief kunt helpen om beter om te gaan met faalangst, onzekerheid, of stress en hoe je hun zelfvertrouwen kunt versterken.

De trainingen zijn zeer praktisch, ervaringsgericht en interactief. Daarbij ligt de focus op het doen, het ervaren en het beleven! Er is volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het geven van praktijkvoorbeelden. Tussen de trainingsdagen door krijg je opdrachten mee.

Onze werkwijze is oplossingsgericht, waarbij we een blijvende positieve verandering willen creëren vanuit een innerlijke houding. Deze manier van werken brengt het beste in jezelf naar boven, n.l. zachtheid, mededogen, vriendelijkheid en openheid. De cursisten zijn steeds bijzonder verrast over de impact van de oefeningen bij de kinderen en de diepgaande veranderingen bij henzelf.

Thema: Persoonlijke ontwikkeling

De training 'Ont-wikkel Je Assertiviteit' is helemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en staat open voor iedereen die graag meer ‘assertief’ in het leven wilt staan, zowel op persoonlijk vlak als op het werk.

Praktische info

Klik op agenda NL of agenda BE voor meer informatie over data, tijden, locatie en cursusprijs. Je kunt er tevens het inschrijfformulier downloaden.

 
Opbellen
E-mail
Info