Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

 Individuele begeleiding Kinderen

Wat wil je later worden?
vroeg de juf.
Het was in de derde klas.
Ik keek haar aan,
ik wist het niet,
ik dacht dat ik al iets was.


Opgroeien kan een hele uitdaging zijn. Soms zit je niet lekker in je vel. Je voelt je onzeker, bang, boos of verdrietig. Misschien voel je je 'anders', en vind je het niet makkelijk om daar goed mee om te gaan. Het kan ook gebeuren dat je het helemaal niet leuk vindt op school.

Dit kan komen door:

-  weinig zelfvertrouwen
-  faalangst
-  negatief zelfbeeld
-  pesten
-  leerproblemen
-  concentratieproblemen
-  hyperactiviteit
-  contact met anderen
-  hooggevoeligheid
-  je anders voelen

-  niet begrepen worden
-  niet voor jezelf durven opkomen
-  moeilijk uiten van je gevoelens
-  je depressief voelen
-  slecht slapen
-  stress
-  scheiding van je ouders
-  verlies van een dierbare of je huisdier
-  last van hoofdpijn of buikpijn
-  vermoeidheid

Herken je je hierin en zou je graag weer goed in je vel zitten? Wil je je krachtig voelen en helemaal jezelf durven zijn?

Als kindercoach help ik je hierbij graag op weg. Ik bied je een plek waar je jezelf mag zijn. Op een speelse en creatieve manier gaan we aan de slag om te her-ontdekken wie je werkelijk bent, welke talenten je hebt, wat je grenzen zijn, waar je op vastloopt en wat je graag wilt bereiken. Maar vooral... help ik je om je eigen kracht te her-inneren en te beseffen hoezeer je de moeite waard bent.

Heb je leerproblemen en ben je een beelddenker? Dan ga ik samen met jou aan de slag met 'Ik Leer Anders' om je leerproblemen aan te pakken. Zo wordt leren weer leuk en krijgt je zelfvertrouwen een boost!

Loop je vast met leren en wil je leren hoe je slimmer en makkelijker kunt leren? Dan is de cursus 'Ik leer leren' wellicht iets voor jou.

Groepscursussen

Vind je het juist fijn om andere kinderen te ontmoeten die hetzelfde ervaren als jij? Dan is een leerrijke en creatieve groepscursus wellicht iets voor jou.

 
Opbellen
E-mail
Info