Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Unieke & inspirerende opleidingen en trainingen voor het onderwijs

‘Samen werken aan een ‘Gelukkige Basisschool' waar
eenieder zijn plek inneemt en volledig zichzelf kan en mag zijn.
Een blije schoolomgeving waar iedereen zich
ten volle kan ontplooien, groeien en leren’

 

Onze missie

Met onze trainingen voor het onderwijs willen we graag scholen ondersteunen, zodat de directie en leerkrachten vanuit hun innerlijke wijze bron een ‘Gelukkige School’ kunnen creëren met ‘gelukkige’ kinderen, leerkrachten en directie, waar ook de ouders de vruchten van plukken.

Aanpak en werkwijze

Onze trainingen zijn zeer praktisch, ervaringsgericht en interactief. Daarbij ligt de focus op het doen, het ervaren en het beleven! Er is volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het geven van praktijkvoorbeelden. Tussen de trainingsdagen door krijg je opdrachten mee.

Onze werkwijze is systemisch en oplossingsgericht, waarbij we een blijvende positieve verandering willen creëren vanuit een innerlijke houding. Deze manier van werken brengt het beste in jezelf naar boven, n.l. zachtheid, mededogen, vriendelijkheid en openheid. De cursisten zijn steeds bijzonder verrast over de impact van de oefeningen bij de kinderen en jongeren en de diepgaande veranderingen bij henzelf.

Aangezien we veel belang hechten aan interactie, uitwisseling en aandacht voor alle deelnemers werken we met kleine groepen.

Meer weten?

Heeft een training je interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Praktische info

Kijk op agenda NL of agenda BE voor meer informatie over data, tijden, locatie en cursusprijs. Je kunt er tevens het inschrijfformulier downloaden.


 
Opbellen
E-mail
Info