Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Programma

 Het programma bestaat uit een 2-daagse basisopleiding en een 2-daagse vervolgopleiding. De vervolgtraining is een verdieping op de basistraining. Om de kwaliteit en diepgang van de trainingen te waarborgen wordt er zoveel mogelijk gewerkt met kleine groepen.

‘De Gelukkige Basisschool’ is een intense en zeer praktische opleiding waarin voelen, ervaren, beleven en het verwerven van inzichten voorop staat. De werkvormen ogen speels en eenvoudig, maar hebben een transformerende impact.

De deelnemers krijgen opdrachten mee om de praktische oefeningen toe te passen in de klas en brengen verslag uit. In deze fase worden de kinderen en de ouders meegenomen in het proces. De kinderen vinden de oefeningen erg leuk om te doen.

Alle deelnemers ontvangen een cursusmap waarin de praktische oefeningen voor de klas beschreven staan.

De training wordt begeleid door twee ervaren docenten.


De 2-daagse basisopleiding en de 2-daagse vervolgopleiding worden aangeboden als nascholing waaraan deelnemers individueel kunnen deelnemen.

Wil je als directie een positieve verandering creëren in de gehele school en het hele lerarenteam meenemen in deze verandering? Dan bestaat de mogelijkheid om 'De Gelukkige Basisschool' in te zetten als begeleidingstraject op maat voor een schoolteam.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


 
Opbellen
E-mail
Info