Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Leerproblemen

Als gecertificeerd coach 'Ik Leer Anders!’ en 'Ik Leer Leren' begeleid ik (beelddenkende) kinderen met leerproblemen.

Remedial teaching met de methode ‘Ik Leer Anders!’

PrachtKind KrachtKind maakt gebruik van de leermethode ‘Ik Leer Anders’ die specifiek gericht is op het beelddenken. De methode ‘Ik Leer Anders’ vertaalt de lesstof naar de visuele kwaliteit van het beelddenkende kind, waardoor het kind dezelfde leerstof sneller en beter opnemen. Lees hier wat de training inhoudt.

Wil je je als ouder meer verdiepen in beelddenken en de methode 'ik leer anders'? Dat kan. De 2-daagse training 'Ik leer anders' staat ook open voor ouders.

De training 'Ik Leer Anders' is er op gericht om leerproblemen bij beelddenkende kinderen succesvol aan te pakken. Het is een praktische training waarin je meer inzicht krijgt in beelddenken; aan de slag gaat met de methode 'ik leer anders' én veel tips krijgt. Na de training kun je meteen aan de slag om je kind te ondersteunen of een leerachterstand weg te werken.


Remedial coaching 'Ik Leer Leren'

De 'Ik leer leren' training is een speciaal ontwikkeld programma voor kinderen vanaf groep 7/8 (5e/6e leerjaar lagere school) die makkelijker en slimmer willen leren leren. Het richt zich met name op voorwaarden die van belang zijn om te kunnen presteren. Hier kan je lezen voor wie en in welke situaties de training geschikt kan zijn.

'Ik leer leren' is een unieke training waarin de kinderen leren HOE ze kunnen leren, WAT ze moeten weten om gemakkelijk te kunnen leren en WAAROM leren best leuk kan zijn. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de training.

 
Opbellen
E-mail
Info