Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Coaching & counseling

Ik ben Piroska Delouw en heb een eigen praktijk voor coaching, counseling en trainingen. In mijn praktijk coach en begeleid ik met veel plezier kinderen, jongeren en hun ouders. Ook (jong)volwassenen zijn welkom.

Mijn aanpak is oplossingsgericht, creatief en speels, waarbij ik uitga van de eigenheid en kwaliteiten van het kind. Mijn motto is: van PrachtKind naar KrachtKind!

Mijn visie is dat ieder mensenkind zelf de expert is van zijn leven en over innerlijke wijsheid en hulpbronnen beschikt, die hij kan aanboren.

De begeleiding bestaat uit een combinatie van gesprekken en diverse werkvormen en methodes zoals: verhalen, tekenen & knutselen (creatieve counseling), visuele gespreksmethoden, oplossingsgericht werken, visualisaties, (kinder-)meditaties, affirmaties, rollenspellen, bewegingsoefeningen, educatieve spellen en coachspellen, werken met poppetjes, De Grote Schoonmaak en wandelcoaching.

Doen, ervaren, beleven en inzicht verwerven staat voorop in de begeleiding. De kinderen en tieners vinden de sessies leuk en ouders zijn vaak verrast door de impact van de ogenschijnlijk speelse en creatieve werkvormen. 

Remedial coaching bij leerproblemen

Als gecertificeerd coach ‘Ik Leer Anders’ en ‘Ik Leer Leren’ begeleid ik ook (beelddenkende) kinderen en tieners met leerproblemen.

Groepscursussen voor kinderen en tieners

Daarnaast geef ik groepscursussen rond diverse thema's aan kinderen en tieners. Meer informatie hierover vind je bij kinderen en tieners.

Samenwerking

Ik werk regelmatig samen met kinder- en jongerentherapeute Audrey Delouw en therapeute en opsteller Klárika Csinádi. 

 
Opbellen
E-mail
Info