Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Samenwerking

PrachtKind KrachtKind, ZonneKlaar Coaching en Crystal Waves for Children werken intensief samen bij het ontwikkelen en geven van trainingen. Eveneens  bundelen we onze kennis en jarenlange ervaring om kinderen, jongeren en volwassenen optimaal te coachen en te begeleiden.


Klárika Csinádi (ZonneKlaar Coaching)

ZonneKlaar staat voor 'helderheid’. Klárika Csinádi schept helderheid in jouw specifieke situatie via systemisch en oplossingsgericht werk.  Samen gaan we op weg en via je innerlijke wijsheid vind je een manier om een verandering en balans in je leven te brengen.

Ook de natuur biedt vele mogelijkheden om expressie te geven aan situaties. Ze neemt je graag mee op pad voor coaching in de natuur, waar de natuur gebruikt wordt als hulpbron, creatieve expressie, spiegel en metafoor.

Klárika begeleidt ook kinderen en jongeren met leer- en emotionele problemen vanuit de kwaliteiten en de belevingswereld van het kind. Met ouders brengen we het familiesysteem via systemisch werk weer voor een groot deel in balans. Verder geeft ze diverse trainingen aan directie en leerkrachten van de basisscholen.

Klárika Csinádi
T: 00 32 (0)16 58 30 27
E: zonneklaarcoaching@telenet.be

Audrey Delouw (Crystal Waves for Children)

Audrey Delouw is kinesitherapeute van opleiding met een eigen praktijk in Westerlo, België. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van kinderen, jongeren en volwassenen als kinder- , jongeren- en rouwtherapeute. Via psychologische inzichten reikt ze hen handvatten en praktische oefeningen aan om een verandering in hun leven te creëren. Haar grote passie ligt in het begeleiden van kinderen en tieners.

Als therapeute geeft ze de groepscursussen ‘Maak van jezelf een andere ik’; ‘Niet durven? toch doen!' en ‘Gedeelde emoties bij rouw en scheiding’ aan kinderen, tieners en volwassenen. Tevens verzorgt ze pedagogische studiedagen en praktische trainingen voor ouders, leerkrachten, psychologen en therapeuten. Als docente gaf ze vier jaar les aan de Educatieve Academie in Berchem tijdens de tweedaagse en de jaaropleiding ‘Kindertherapie’.

Audrey Delouw
T: 00 32 (0)14 54 13 33
E: info@crystalwaves.be
W: www.crystalwaves.be

 
Opbellen
E-mail
Info