Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Even voorstellen...  

Ir. Piroska Delouw (PrachtKind KrachtKind)

Kinder- en jongerencoaching - Gezinscoaching
Oplossingsgerichte therapie - Trainingen  

Ik heb een eigen praktijk voor coaching, counseling en training. Met veel passie, speelsheid en humor begeleid en coach ik kinderen, jongeren en hun ouders. Ook (jong)volwassenen zijn van harte welkom.

Elke ontmoeting is voor mij een inspiratiebron en een verrijking. Steeds weer vind ik het bijzonder om getuige te mogen zijn van het prachtige veranderingsproces bij kinderen, jongeren en hun ouders.

Als gecertificeerd coach ‘Ik leer anders’ en ‘Ik leer leren’ begeleid ik ook (beelddenkende) kinderen en jongeren met leerproblemen.

Naast individuele begeleiding organiseer ik groepscursussen voor kinderen en tieners waaronder 'Maak van jezelf een andere ik' en 'Niet durven? Toch doen!'

Ik heb vele opleidingen en trainingen in binnen- en buitenland gevolgd waaronder de Beroepsopleiding tot Kindercoach, Wandel-coaching, De Grote Schoonmaak (Methode Matheij), Oplossingsgericht Werken, Omgaan met verlies en echtscheiding, Regeneratie therapie, Teken je Gesprek, Contextueel Coachen met duplo, De Helende Reis, Zandspeltherapie, MatrixCoaching, Ik leer anders, Ik leer leren, e.a. Ik vind het belangrijk om me te blijven bijscholen en verder te verdiepen in het prachtige werk dat ik doe. Daarom ben ik dit jaar gestart met de jaaropleiding familieopstellingen.

PrachtKind KrachtKind organiseert ook regelmatig inspirerende en verdiepende trainingen voor directie, leerkrachten, zorgcoördinatoren, Ib'ers, RT'ers, GON begeleiders, logopedisten, ouders e.a. in België en Nederland. 
Opbellen
E-mail
Info