Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Boeiende trainingen voor iedereen

Passend onderwijs voor beelddenkers

De training 'Ik Leer Anders' is er op gericht om leerproblemen bij beelddenkende kinderen succesvol aan te pakken. Het is een praktische training waarin je aan de slag gaat met de methode 'ik leer anders' en veel tips krijgt. Na de training kun je meteen aan de slag om je kind te ondersteunen of een leerachterstand weg te werken.

Persoonlijke ontwikkeling

De training 'Ont-wikkel Je Assertiviteit' is helemaal gericht op je persoonlijke ontwikkeling en staat open voor iedereen die graag meer ‘assertief’ in het leven wilt staan, zowel op persoonlijk vlak als op het werk.

De training is praktisch, ervaringsgericht en interactief. Daarbij ligt de focus op het doen, het ervaren en het beleven! Tussen de trainingsdagen door krijg je opdrachten mee.

Groepsgrootte

Aangezien we veel belang hechten aan interactie, uitwisseling en aandacht voor alle deelnemers werken we altijd met kleine groepen.

Meer weten?

Onder 'Trainingen voor iedereen' vind je uitgebreide informatie over de trainingen.

Heeft een training je interesse gewekt en wil je meer uitleg over de inhoud van de trainingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Praktische info

Klik op agenda NL of agenda BE voor meer informatie over data, tijden, locatie en cursusprijs. Je kunt er tevens het inschrijfformulier downloaden.

 
Opbellen
E-mail
Info