Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Testimonials van ouders en kinderen

Testimonials van ouders

"Mijn zoontje Thibeau heeft ADHD. Wij zijn via een Triple P opleiding bij Piroska terecht gekomen. Door een goede begeleiding van Piroska zijn we allemaal tot inzicht gekomen hoe we beter en aangenamer met elkaar kunnen omgaan. We hebben geleerd met meer aandacht en begrip naar elkaar te kijken. Prikkels van tv en multimedia hebben we beperkt. Ook voor mezelf heb ik veel geleerd ADD-­‐ADHD is een gave en geen beperking!" (moeder van Thibeau, 9 jaar).


"Ons Lore heeft nog met klei letters gekneed en in boeken gekeken met concentratie!" De klok lezen gaat ook al wat beter! Voor het lezen zit ze momenteel op avi 5! Dus dat is goed he! We zijn heel tevreden dat je ons veel hebt bijgebracht! Door simpele dingen aan te leren kan je veel leren!! Je bent een fijne vrouw die positieve energie overbrengt op de mensen! (moeder van Lore, 9 jaar).

"Onze dochter Toni, nu 12 jaar, volgde een tijd geleden in samenwerking met Piroska enerzijds de workshop “niet durven toch doen”, anderzijds de individuele therapie “de grote schoonmaak met de methode Matheij”. De individuele therapie “De Grote Schoonmaak” hielp mijn dochter om in een moeilijke periode in haar leven blokkades weg te nemen zodat ze zich op een gezonde manier verder kon ontwikkelen.  Dit hele proces verliep op een professionele en aangename manier.  Na een diepgaand intakegesprek met mijn echtgenoot en mezelf werd de therapie met mijn dochter opgestart.  Hoewel de sessies vrij lang waren bleef ze gemotiveerd.  Ze is er beduidend sterker uitgekomen". (moeder van Toni, 10 jaar).

"Jouw aanpak en vooral jouw warme, hartelijke benadering maakten voor mij het verschil met andere "therapeuten". Of was het jouw Nederlands taaltje waardoor ik me snel op mijn gemak voelde? Eigenlijk kwam ik graag naar jou, ook al was het vermoeiend, voor mij was het vaak inspirerend en die ritten naar jou waren babbeltijd voor mij met mijn kinderen. Daarom: een hele dikke dankjewel!" (moeder van Gert-Jan, 9 jaar)

"Jullie hebben zeer veel voor ons betekend. Ik heb in mijn zaak vele klanten die met hun kinderen begeleiding zoeken en vinden en jammer genoeg niet veel ervaren wat wij bij jullie ervaren hebben.
Jullie hebben onze prachtige dochter geleerd zelfstandig te werken aan bepaalde zaken die op haar pad komen en die in de toekomst haar pad zeker nog zullen kruisen.
Het grote verschil met jullie en vele anderen is dat ze niet afhankelijk geworden is van jullie maar door de tools die jullie haar en ook ons gegeven hebben ze vele hindernissen zelf kan nemen die ze eerst zeer moeilijk vond.
Ik kan me nog herinneren dat we onze dochter met een bang hart de eerste dag van de assertiviteitscursus afgezet hadden. Maar toen we haar s’avonds kwamen ophalen zag ik al weer een kleine fonkeling in haar ogen van wat ooit zo’n schitterende fonkelende mooie kijkers waren. Ze ratelde op weg naar huis maar door en door. Heerlijk was het om dat weer te horen. Ik krijg weer tranen in mijn ogen als ik aan dat moment terug denk".
Bij elke stap die ze zet denk ik steeds amai, dit hebben we mede aan deze 2 bijzondere dames (jullie) te danken dat ze hier zo goed mee omgaat.
Ze is nog steeds die gevoelige meid die veel rekening houdt met anderen maar ze beseft steeds meer en meer dat ze goed voor haar zelf mag en moet zorgen. Dat ze voor haarzelf mag opkomen".
(moeder van Marie-Julie, 10 jaar)

"De assertiviteitscursus bezorgde mijn dochter Leonie, die de diagnose ADHD en ASS heeft,  meer zelfvertrouwen waardoor ze sterker in haar schoenen stond en ze haar gevoelens naar ons toe beter kon verwoorden. Ook ons gezin leerde beter omgaan met haar gevoelens en het bracht het evenwicht naar waar wij zo lang op zoek waren. Ik ben ervan overtuigd dat de cursussen ingericht door Piroska van PrachtKind KrachtKind voor mij niet alleen een bijdrage leverden aan praktische informatie, maar dat zij  ook zorgden voor een upgrade in mijn persoonlijkheidsontwikkeling". (moeder van Leonie, 13 jaar)


Testimonials van kinderen en jongeren

  "Je hebt veel voor mij betekend. Dankzij jou kan ik dit jaar zonder zorgen naar het middelbaar". (Simon, 11 jaar)

"Dank u dat jullie me hebben geholpen. De 'Grote Schoonmaak' is goed bezig maar nog niet helemaal afgerond. Ik voel me ook al veel beter.
Omdat het zo goed aanvoelt kan ik beter en gerichter studeren en dus wil ik ook alles op alles zetten om mijn jaar te halen. Zonder jullie was dat zeker niet gelukt en als ik in de toekomst jullie hulp nog nodig heb zal ik het jullie laten weten. (Morgane, 16 jaar)


 
Opbellen
E-mail
Info