Praktijk voor kind en ouder

Opleidingen en nascholingen voor professionals

Inspirerende en boeiende trainingen
voor het secundair onderwijs

Thema: Sociale vaardigheden en gedrag

In de trainingen 'Niet durven? Toch doen! en 'Van Stress Kids naar Happy Kids' leer je hoe je jongeren effectief kunt helpen om beter om te gaan met faalangst, onzekerheid of stress en hoe je hun zelfvertrouwen kunt versterken.

De trainingen zijn zeer praktisch, ervaringsgericht en interactief. Daarbij ligt de focus op het doen, het ervaren en het beleven! Er is volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het geven van praktijkvoorbeelden. Tussen de trainingsdagen door krijg je opdrachten mee.

Onze werkwijze is oplossingsgericht en creatief. De cursisten zijn steeds bijzonder verrast over de impact van de oefeningen bij de jongeren.

Thema: Persoonlijke ontwikkeling

De training 'Ont-wikkel Je Assertiviteit' is helemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en staat open voor iedereen die graag meer ‘assertief’ in het leven wilt staan, zowel op persoonlijk vlak als op het werk.

Groepsgrootte

Aangezien we veel belang hechten aan interactie, uitwisseling en aandacht voor alle deelnemers werken we altijd met kleine groepen.

Doelgroep

Leerlingbegeleiders, GON begeleiders en leerkrachten uit het secundair onderwijs; leerkrachten, GON/ION begeleiders, zorgcoördinatoren, IB'ers uit het lager onderwijs; logopedisten, pedagogen e.a.

Meer weten?

Heeft een training je interesse gewekt en heb je een vraag of wil je meer uitleg over de inhoud van de training? Neem dan gerust contact met ons op.

Praktische info

Klik op de agenda NL of agenda BE voor meer informatie over data, tijden, locatie en cursusprijs. Je kunt er tevens het inschrijfformulier downloaden.

 
Opbellen
E-mail
Info